Psikologjia e ngjyrave dhe marketingu

Përditësuar më: 12/11/2021, ora 09:59

Psikologjia e ngjyrave dhe marketingu

Përditësuar më: 12/11/2021, ora 09:59

Pedagogia dhe ekspertja e komunikimit, Eni Nasi, flet për rëndësinë që kanë ngjyrat në strategjitë e marketingut të kompanive më të mëdha.