Publikimi i përgjimeve, nën hetim prokurorë dhe OPGJ

Publikuar më: 6/6/2019, ora 19:33

Publikimi i përgjimeve, nën hetim prokurorë dhe OPGJ

Publikuar më: 6/6/2019, ora 19:33

Katër prokurorë të Krimeve të Rënda, përfshi edhe ata që kanë nën hetim dosjen 339, janë të dyshuar për nxjerrjen e sekretit hetimor. I gjithë serveri i prokurorisë dhe oficerët e policisë gjyqësore që janë marrë me zbardhjen e CD-ve të përgjimit do të hetohen për dekonspirim të hetimit.

Publikimi i përgjimeve, nën hetim prokurorë dhe OPGJ

Publikuar më: 6/6/2019, ora 19:33

Katër prokurorë të Krimeve të Rënda, përfshi edhe ata që kanë nën hetim dosjen 339, janë të dyshuar për nxjerrjen e sekretit hetimor. I gjithë serveri i prokurorisë dhe oficerët e policisë gjyqësore që janë marrë me zbardhjen e CD-ve të përgjimit do të hetohen për dekonspirim të hetimit.