Publikohen pamjet e bunkerit të mbushur me armë e municione në Tiranë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 20:30

Publikohen pamjet e bunkerit të mbushur me armë e municione në Tiranë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 20:30

Policia ka bërë të ditur se ka finalizuar këtë të enjte operacionin e koduar “Arsenali” ku janë gjetur armë, municion luftarak, granata, 3 automjete, njëri prej tyre i blinduar, 3 motomjete pa targa, një Jet ski, targa të ndryshme shqiptare dhe të huaja, 2 fenelina policie dhe 1 paruke.

Publikohen pamjet e bunkerit të mbushur me armë e municione në Tiranë

Publikuar më: 18/8/2022, ora 20:30

Policia ka bërë të ditur se ka finalizuar këtë të enjte operacionin e koduar “Arsenali” ku janë gjetur armë, municion luftarak, granata, 3 automjete, njëri prej tyre i blinduar, 3 motomjete pa targa, një Jet ski, targa të ndryshme shqiptare dhe të huaja, 2 fenelina policie dhe 1 paruke.