Publikuan dosjet e Gjykatës Speciale, dënohen me burg ish-drejtuesit e organizatës së veteranëve të UÇK

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:08

Publikuan dosjet e Gjykatës Speciale, dënohen me burg ish-drejtuesit e organizatës së veteranëve të UÇK

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:08

Gjykata e Posaçme e Kosovës, me seli në Hagë, shpalli fajtorë dy ish-drejtuesit e Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, dhe i dënoi me nga katër vjet e gjysmë heqje lirie, nën akuzat “për pengim të personave zyrtarë në kryerjen e detyrave zyrtare, frikësim të dëshmitarëve dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës”.

Publikuan dosjet e Gjykatës Speciale, dënohen me burg ish-drejtuesit e organizatës së veteranëve të UÇK

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:08

Gjykata e Posaçme e Kosovës, me seli në Hagë, shpalli fajtorë dy ish-drejtuesit e Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, dhe i dënoi me nga katër vjet e gjysmë heqje lirie, nën akuzat “për pengim të personave zyrtarë në kryerjen e detyrave zyrtare, frikësim të dëshmitarëve dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës”.