“Puccini in Love” ngjitet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit – A2

“Puccini in Love” ngjitet në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit

Teatri i Operas dhe Baletit do të sjellë këtë fundjavë për publikun shqiptar shafqjen “Puccini in Love”. Në studion e “Dita jonë” në A2 folëm me protagonistet e kësaj shfaqjeje, sopranot Renisa Laçka dhe Nina Muho.

  • LAJMI I FUNDIT | Konferenca e Donatorëve, mblidhen 1,15 mld euro për rindërtimin pas tërmetit
  • LAJMI I FUNDIT | Franca ofroi 60 milionë euro, Gjermania 11 milionë, Serbia 2 milionë
  • LAJMI I FUNDIT | Suedia, 5,6 milionë euro fonde dhe grante, Holanda, 3 milionë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Danimarka dhe Polonia ofruan nga 2,7 milionë euro për rindërtimin
  • LAJMI I FUNDIT | Greqia, 2,5 milionë euro, Sllovakia, 250 mijë euro, Sllovenia, 300 mijë euro
  • LAJMI I FUNDIT | Grupi Islamik i Zhvillimit ofroi 365 mln euro në programe financimi, 50 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Emiratet e Bashkuara Arabe do ndërtojnë 2 mijë njësi banimi, rreth 70 mln euro
  • LAJMI I FUNDIT | Katari, 5 milionë dollarë, qeveria amerikane ofroi 5 mln USD në total