Puna nga shtëpia më komode dhe fleksibël, por shton rrezikun e evazionit

Publikuar më: 3/11/2022, ora 14:39

Puna nga shtëpia më komode dhe fleksibël, por shton rrezikun e evazionit

Publikuar më: 3/11/2022, ora 14:39

Pandemia i detyroi njerëzit të punonin nga shtëpia, por tashmë një pjesë e madhe po e kërkojnë si një zgjidhje të përhershme.