Punimet në rrugë rëndojnë trafikun, Policia Rrugore: Shmangim bllokimet në shi gjatë shtatorit

Në këto ditë të nxehta vere, pamjet e trafikut që mbizotëron ngado janë të zakonshme. Pushuesit që vërshojnë drejt plazheve, por edhe punimet në disa akse rrugore kanë krijuar radhë të gjata. Çdokush që kalon afër Krujës qëndron për shumë kohë në trafik. “Iu kërkojmë ndjesë drejtuesve të mjeteve, por ky është rrjeti rrugor që duhet riparuar. Nëse do të shtyhen pak më vonë do të jemi po ne që do të mbetemi në kohë të keqe dhe do të bllokohemi nga shiu”, tha drejtori i Policisë Rrugore, Mit’hat Tola.

  • LAJMI I FUNDIT | Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, dënohet me 5 vite burg
  • LAJMI I FUNDIT | Ish ministri Saimir Tahiri u shpall fajtor për shpërdorim detyre
  • LAJMI I FUNDIT | Gjykata: Tahiri, i pafajshëm për akuzën e trafikut ndërkombëtar të drogës
  • LAJMI I FUNDIT | Nga gjykimi i shkurtuar, dënimi për ish ministrin Tahiri ulet në 3 vjet e 4 muaj
  • LAJMI I FUNDIT | Prokuroria kishte kërkuar 12 vite burg për ish-ministrin e Brendshëm
  • LAJMI I FUNDIT | Tahiri u shpall i pafajshëm dhe për akuzën e grupit të strukturuar kriminal
  • LAJMI I FUNDIT | Dënimi 3.4 vite për Tahirin, konvertohet në 3 vjet shërbim prove
  • LAJMI I FUNDIT | Ish ministri Saimir Tahiri: Kjo që ndodhi ishte një estradë
  • LAJMI I FUNDIT | Saimir Tahiri: Gjykata tha nuk jam kriminel dhe as trafikant
  • LAJMI I FUNDIT | Saimir Tahiri: Të presim, jam kureshtar të lexoj atë që dëgjova