Punonjës të padeklaruar dhe paga jo reale, Drejtoresha e Tatimeve: Këto biznese në “sitë”

Tatimet njoftojnë fazën e radhës të nismës anti-informalitet. Pas turizmit, ndërtimit dhe hidrokarbureve, kontrollet do të fokusohen tek call center dhe fasonët. Administrata do të kalojë në sitë numrin e punonjësve, që sipas të dhënave të saj, deri më tani një pjesë e mirë janë të padeklaruar ose me paga jo reale.