Punonjësit në grevë, Lufthansa anulon 1300 fluturime

Probleme për pasagjerët e Lufthansa-s. Personeli i kompanisë gjermane të fluturimit hyn në grevë 48-orëshe për të kërkuar rritje pagash dhe kushte më të mira pune. 1330 fluturime do të anulohen ne total, 700 të enjten e 600 të premten.