Pushime në jug, Saranda ofron detin, lashtësinë dhe natyrën

Avokati Adriatik Lapaj ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për mikpritjen sarandjote dhe të bregut të jugut në këtë sezon të vështirë turistik.