Pushimet e shqiptarëve, qytetarët hezitues mes rritjes së çmimeve dhe pasigurisë ekonomike

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:58

Pushimet e shqiptarëve, qytetarët hezitues mes rritjes së çmimeve dhe pasigurisë ekonomike

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:58

Gazetari Marjo Brakaj tregon detaje mbi aspektin ekonomik që do të ndikojë në pushimet e shqiptarëve.