Pushohet çështja, pasuritë e para të sekuestruara nga OFL i rikthehen pronarit

Të gjitha pronat dhe pasuritë e Altin Hajrit, një prej personave të akuzuar për rrëmbimin dhe vrasjen e Jani Prengës, do t’i rikthehen të zotit, pasi Gjykata e Posaçme e Apelit vendosi të pushojë çështjen për konfiskimin përfundimtar të tyre. Vendimi u mor këtë të premte, pasi ishte vetë SPAK që kishte hequr dorë nga ankimimi i vendimit të marrë nga Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë.