Pushohet padia e Metës, Dvorani: Gjyqet popullore i përkasin regjimit të kaluar. Presidenca do të ankimojë vendimin

Publikuar më: 23/11/2021, ora 11:30

Pushohet padia e Metës, Dvorani: Gjyqet popullore i përkasin regjimit të kaluar. Presidenca do të ankimojë vendimin

Publikuar më: 23/11/2021, ora 11:30

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka pushuar padinë e Presidentit Ilir Meta ndaj ish-kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani. Pas vendimit, Dvorani tha se ia lë interpretimet Metës, por gjyqet popullore, tha ai, i përkisnin regjimit të kaluar. Ndërsa këshilltari ligjor i Presidentit deklaroi se do të ankimojë vendimin e Gjykatës.

Pushohet padia e Metës, Dvorani: Gjyqet popullore i përkasin regjimit të kaluar. Presidenca do të ankimojë vendimin

Publikuar më: 23/11/2021, ora 11:30

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka pushuar padinë e Presidentit Ilir Meta ndaj ish-kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, Ardian Dvorani. Pas vendimit, Dvorani tha se ia lë interpretimet Metës, por gjyqet popullore, tha ai, i përkisnin regjimit të kaluar. Ndërsa këshilltari ligjor i Presidentit deklaroi se do të ankimojë vendimin e Gjykatës.