“Pusulla dashurie”, një roman për të rigjetur veten përmes dashurisë

Edhe në çastet e mbrame, njeriu gjen lumturinë në dashurinë e të shtrenjtëve të vet. Kështu do ta përkufizonin këtë roman të Cecelia Ahern kritikët dhe lexuesit e saj, një seri letrash dashurie që vijojnë historinë e Olit, vajzës që kërkon dashurinë.