Putin armatos Bjellorusinë, dërgon sisteme me kapacitet bërthamor në shtetin fqinj

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:25

Putin armatos Bjellorusinë, dërgon sisteme me kapacitet bërthamor në shtetin fqinj

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:25

Rusia do të dërgojë sisteme raketore me kapacitet bërthamor në Bjellorusinë fqinje. Presidenti Putin tha se sistemi mund të lëshojë raketa balistike dhe kruz deri në një rreze prej 500 km. Sipas Kievit, disa sulme raketore që kanë shënjestruar Ukrainën veriperëndimore gjatë këtyre ditëve, janë kryer nga Bejllorusia.

Putin armatos Bjellorusinë, dërgon sisteme me kapacitet bërthamor në shtetin fqinj

Publikuar më: 26/6/2022, ora 11:25

Rusia do të dërgojë sisteme raketore me kapacitet bërthamor në Bjellorusinë fqinje. Presidenti Putin tha se sistemi mund të lëshojë raketa balistike dhe kruz deri në një rreze prej 500 km. Sipas Kievit, disa sulme raketore që kanë shënjestruar Ukrainën veriperëndimore gjatë këtyre ditëve, janë kryer nga Bejllorusia.