Putin bën xhiro me motor me “Ujqërit e Natës”

Publikuar më: 12/8/2019, ora 10:50

Putin bën xhiro me motor me “Ujqërit e Natës”

Publikuar më: 12/8/2019, ora 10:50

Ndërkohë që në Moskë shpërtheu një valë e re protestash kundër tij, Presidenti rus Vladimir Putin preferoi të largohej nga kryeqytetit dhe të shëtiste me motor me “Ujqërit e Natës” në Krime. Presidenti, i cili feston këtë muaj 20 vite në pushtet, mori pjesë në një paradë që organizohet nga grupi i motoçiklistëve, të cilët janë aleatë të zjarrtë të tij dhe mbështetës së aneksimit të gadishullit në Detin e Zi.

Putin bën xhiro me motor me “Ujqërit e Natës”

Publikuar më: 12/8/2019, ora 10:50

Ndërkohë që në Moskë shpërtheu një valë e re protestash kundër tij, Presidenti rus Vladimir Putin preferoi të largohej nga kryeqytetit dhe të shëtiste me motor me “Ujqërit e Natës” në Krime. Presidenti, i cili feston këtë muaj 20 vite në pushtet, mori pjesë në një paradë që organizohet nga grupi i motoçiklistëve, të cilët janë aleatë të zjarrtë të tij dhe mbështetës së aneksimit të gadishullit në Detin e Zi.