Putin dhe Jinping takohen në Moskë, “Miqtë e zemrës” diskutojnë për fatin e luftës në Ukrainë

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:13

Putin dhe Jinping takohen në Moskë, “Miqtë e zemrës” diskutojnë për fatin e luftës në Ukrainë

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:13