Putin e Lukashenko janë një skuadër, në politikë dhe hokej në akull

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:02

Putin e Lukashenko janë një skuadër, në politikë dhe hokej në akull

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:02

Presidentët e Rusisë dhe Bjellorusisë bashkuan forcat në fushën e akullt, për të arritur një fitore vendimtare në hokej, 18-7, teksa u takuan në Shën Pjetërburg të mërkurën. Vladimir Putin dhe Alexander Lukashenko luajtën për të njëjtën skuadër, por Putin shënoi 7 gola, ndërsa homologu bjellorus vetëm 2. Dy presidentët morën pjesë në një ndeshje bamirësie pas takimeve dypalëshe.

Putin e Lukashenko janë një skuadër, në politikë dhe hokej në akull

Publikuar më: 30/12/2021, ora 16:02

Presidentët e Rusisë dhe Bjellorusisë bashkuan forcat në fushën e akullt, për të arritur një fitore vendimtare në hokej, 18-7, teksa u takuan në Shën Pjetërburg të mërkurën. Vladimir Putin dhe Alexander Lukashenko luajtën për të njëjtën skuadër, por Putin shënoi 7 gola, ndërsa homologu bjellorus vetëm 2. Dy presidentët morën pjesë në një ndeshje bamirësie pas takimeve dypalëshe.