Putin i lidhur dhe i kapur rob, Halloween edhe në Kiev

Publikuar më: 1/11/2022, ora 10:12

Putin i lidhur dhe i kapur rob, Halloween edhe në Kiev

Publikuar më: 1/11/2022, ora 10:12

Në Kiev, banorët kanë menduar mes sirenave të luftës, edhe për Halloween dhe gjithçka ja kanë dedikuar Vladimir Putinit.