Putin iu shpjegon nxënësve: Ukraina, një enklavë antiruse që duhet eliminuar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:53

Putin iu shpjegon nxënësve: Ukraina, një enklavë antiruse që duhet eliminuar

Publikuar më: 2/9/2022, ora 16:53

Presidenti Putin vijon të jetë i bindur se lufta në Ukrainë ishte e drejtë dhe se nevoja për çmilitarizimin e saj ishte e menjëhershme.