Putin krahason energjinë e pastër me marrëdhëniet homoseksuale

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:29

Putin krahason energjinë e pastër me marrëdhëniet homoseksuale

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:29

“Nuk e di nëse ia vlen të futemi në detajet e politikave energjetike në vendet europiane, të cilat kanë lënë pas dore rëndësinë e llojeve tradicionale të energjisë dhe janë mbështetur në ato “jotradicionale”. Ata janë ekspertë të mëdhenj në fushën e “marrëdhënieve jotradicionale” LGBTQ+, kështu që vendosën të mbështeten në forma “jotradicionale” të energjisë".

Putin krahason energjinë e pastër me marrëdhëniet homoseksuale

Publikuar më: 20/7/2022, ora 12:29

“Nuk e di nëse ia vlen të futemi në detajet e politikave energjetike në vendet europiane, të cilat kanë lënë pas dore rëndësinë e llojeve tradicionale të energjisë dhe janë mbështetur në ato “jotradicionale”. Ata janë ekspertë të mëdhenj në fushën e “marrëdhënieve jotradicionale” LGBTQ+, kështu që vendosën të mbështeten në forma “jotradicionale” të energjisë".