Putin zotohet të bëhet “miku i ngushtë” i Kim Jong Un

Publikuar më: 15/8/2022, ora 11:33

Putin zotohet të bëhet “miku i ngushtë” i Kim Jong Un

Publikuar më: 15/8/2022, ora 11:33

Rusia zotohet te zgjerojë, ato që i quan, “marrëdhëniet bilaterale konstruktive” me Korenë e Veriut. Këtë e tha presidenti rus Vladimir Putin në një letër dërguar homologut Kim Jong Un, në ditën e çlirimit të Penianit. Siç bën të ditur Agjencia Shtetërore e Lajmeve në Korenë e Veriut, KCNA, forcimi i lidhjeve do të do të ishte në interes të të dyja vendeve dhe do të ndihmonte në fuqizimin e sigurisë dhe stabilitetit në gadishullin korean dhe në rajonin e Azisë juglindore.

Putin zotohet të bëhet “miku i ngushtë” i Kim Jong Un

Publikuar më: 15/8/2022, ora 11:33

Rusia zotohet te zgjerojë, ato që i quan, “marrëdhëniet bilaterale konstruktive” me Korenë e Veriut. Këtë e tha presidenti rus Vladimir Putin në një letër dërguar homologut Kim Jong Un, në ditën e çlirimit të Penianit. Siç bën të ditur Agjencia Shtetërore e Lajmeve në Korenë e Veriut, KCNA, forcimi i lidhjeve do të do të ishte në interes të të dyja vendeve dhe do të ndihmonte në fuqizimin e sigurisë dhe stabilitetit në gadishullin korean dhe në rajonin e Azisë juglindore.