Putini pret Xi Jinpin si perandor, Kina dhe Rusia bashkë për Ukrainën dhe rendin global

Publikuar më: 21/3/2023, ora 15:53

Putini pret Xi Jinpin si perandor, Kina dhe Rusia bashkë për Ukrainën dhe rendin global

Publikuar më: 21/3/2023, ora 15:53

Një tapet i kuq pafund, porta me ngjyrë floriri, muzikë dhe shumë buzëqeshje. Ishte kjo pritja madhështore dhe zyrtare që i rezervoi presidentit rus, Vladimir Putin, homologut dhe mikut të tij nga Kina, Xi Jinping, në ambjentet e Kremlinit. Pas intonimit të himneve kombëtare në korridorin kryesor të Pallatit Shtetëror në Moskë, dy liderët u futën në sallën Katerina.

Putini pret Xi Jinpin si perandor, Kina dhe Rusia bashkë për Ukrainën dhe rendin global

Publikuar më: 21/3/2023, ora 15:53

Një tapet i kuq pafund, porta me ngjyrë floriri, muzikë dhe shumë buzëqeshje. Ishte kjo pritja madhështore dhe zyrtare që i rezervoi presidentit rus, Vladimir Putin, homologut dhe mikut të tij nga Kina, Xi Jinping, në ambjentet e Kremlinit. Pas intonimit të himneve kombëtare në korridorin kryesor të Pallatit Shtetëror në Moskë, dy liderët u futën në sallën Katerina.