Putini shpall mobilizim të pjesshëm në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:19

Putini shpall mobilizim të pjesshëm në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:19

Në fjalimin e tij të parë drejtuar kombit rus, pas fillimit të luftës në Ukrainë, presidenti Vladimir Putin shpalli një mobilizim të pjesshëm. Kreu i Kremlinit deklaroi se është shumë e nevojshme për të marrë masa urgjente për të mbrojtur njerëzit në Donbas dhe për të çliruar tokat.

Putini shpall mobilizim të pjesshëm në Ukrainë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 12:19

Në fjalimin e tij të parë drejtuar kombit rus, pas fillimit të luftës në Ukrainë, presidenti Vladimir Putin shpalli një mobilizim të pjesshëm. Kreu i Kremlinit deklaroi se është shumë e nevojshme për të marrë masa urgjente për të mbrojtur njerëzit në Donbas dhe për të çliruar tokat.