Putini si Hitleri dhe Millosheviçi, në Tiranë mund të arrestohet, por jo në Nju-Jork

Publikuar më: 18/3/2023, ora 14:48

Putini si Hitleri dhe Millosheviçi, në Tiranë mund të arrestohet, por jo në Nju-Jork

Publikuar më: 18/3/2023, ora 14:48

Vladimir Putin ndodhet prej më shumë se 24 orësh në kërkim ndërkombëtar. Por çfarë ndryshon për presidentin e Rusisë pasi Gjykata Penale Ndërkombëtare e Hagës lëshoi një urdhër-arresti ndaj tij duke e bërë fajtor për krime lufte dhe deportimin me forcë të fëmijëve nga Ukraina.

Putini si Hitleri dhe Millosheviçi, në Tiranë mund të arrestohet, por jo në Nju-Jork

Publikuar më: 18/3/2023, ora 14:48

Vladimir Putin ndodhet prej më shumë se 24 orësh në kërkim ndërkombëtar. Por çfarë ndryshon për presidentin e Rusisë pasi Gjykata Penale Ndërkombëtare e Hagës lëshoi një urdhër-arresti ndaj tij duke e bërë fajtor për krime lufte dhe deportimin me forcë të fëmijëve nga Ukraina.