Putini “zhduket” në mes të fjalimit para mijëra mbështetësve

Publikuar më: 18/3/2022, ora 15:00

Putini “zhduket” në mes të fjalimit para mijëra mbështetësve

Publikuar më: 18/3/2022, ora 15:00

Televizioni shtetëror rus papritur ndërpreu transmetimin e fjalimit të Presidentit Vladimir Putin në stadiumin “Luzhniki” në Moskë, të zhvilluar për 8-vjetorin e aneksimit të Krimesë. Nga fjala e Putin, pamjet kaluan befasisht te një këngë patriotike. Reuters raporton se një prej pjesëmarrësve në koncert tha se Putin e kishte përfunduar fjalën e tij dhe ishte larguar nga skena.

Putini “zhduket” në mes të fjalimit para mijëra mbështetësve

Publikuar më: 18/3/2022, ora 15:00

Televizioni shtetëror rus papritur ndërpreu transmetimin e fjalimit të Presidentit Vladimir Putin në stadiumin “Luzhniki” në Moskë, të zhvilluar për 8-vjetorin e aneksimit të Krimesë. Nga fjala e Putin, pamjet kaluan befasisht te një këngë patriotike. Reuters raporton se një prej pjesëmarrësve në koncert tha se Putin e kishte përfunduar fjalën e tij dhe ishte larguar nga skena.