“Pyetja për fenë duhej me detyrim”, komuniteti fetar: Censi do tregojë se jemi më pak shqiptarë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 18:30

“Pyetja për fenë duhej me detyrim”, komuniteti fetar: Censi do tregojë se jemi më pak shqiptarë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 18:30

Pyetja për besimin fetar në Cens, për përfaqësues të Kishës Ortodokse në vend duhej të ishte me detyrim. Ndërkohë teksa i bashkohet thirrjes së përbashkët drejtuar qytetarëve për të marrë pjesë, përfaqësues të besimeve fetare parashikojnë rënie të numrit të popullsisë dhe ndryshime në aktivitetin e komuniteteve fetare.

“Pyetja për fenë duhej me detyrim”, komuniteti fetar: Censi do tregojë se jemi më pak shqiptarë

Publikuar më: 19/9/2023, ora 18:30

Pyetja për besimin fetar në Cens, për përfaqësues të Kishës Ortodokse në vend duhej të ishte me detyrim. Ndërkohë teksa i bashkohet thirrjes së përbashkët drejtuar qytetarëve për të marrë pjesë, përfaqësues të besimeve fetare parashikojnë rënie të numrit të popullsisë dhe ndryshime në aktivitetin e komuniteteve fetare.