Qark botës, të rinjtë me sytë nga viti 2021

Në qoftë se për të moshuarit fokusi vitin e fundit ka qenë pandemia Covid-19 dhe gjetja e mënyrave për t’i shpëtuar infektimit, të rinjtë, kryesisht ata të lindur pas viteve ’90, panë botën e tyre totalisht të përmbysur gjatë 2020-ës, pikërisht për shkak të koronavirusit. 10 të rinj, qark globit, rrëfejnë sesi pandemia ndryshoi jetën e tyre, bëjnë bilancin e një viti të vështirë të lënë pas dhe zbulojnë sesi i janë përshtatur jetës dhe dëshirave të rinisë në pandemik.