Qarkullimi rrugor në Kukës, Bashkia dhe Policia i drejtojnë gishtin njëra-tjetrës

Publikuar më: 12/11/2021, ora 13:21

Qarkullimi rrugor në Kukës, Bashkia dhe Policia i drejtojnë gishtin njëra-tjetrës

Publikuar më: 12/11/2021, ora 13:21

Bashkia dhe policia në bashkinë e Kukësit i kanë drejtuar gishtin njëra tjetrës, sa i takon problematikës se qarkullimit rrugor në Kukës. Për bashkinë, qytetarët kanë ankesa të vazhdueshme, ndërsa për policinë, mungesa e sinjalistikës, parkimeve dhe trotuareve vështirëson kryerjen e detyrës ashtu siç duhet.

Qarkullimi rrugor në Kukës, Bashkia dhe Policia i drejtojnë gishtin njëra-tjetrës

Publikuar më: 12/11/2021, ora 13:21

Bashkia dhe policia në bashkinë e Kukësit i kanë drejtuar gishtin njëra tjetrës, sa i takon problematikës se qarkullimit rrugor në Kukës. Për bashkinë, qytetarët kanë ankesa të vazhdueshme, ndërsa për policinë, mungesa e sinjalistikës, parkimeve dhe trotuareve vështirëson kryerjen e detyrës ashtu siç duhet.