Qasja e re e PD, Berisha në krye të aksionit opozitar kundër qeverisjes “Rama”

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:06

Qasja e re e PD, Berisha në krye të aksionit opozitar kundër qeverisjes “Rama”

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:06

Producenti i A2 CNN Pandi Gjata komenton protestën e djeshme të organizuar nga Partia Demokratike, dhe mesazhet politike që dolën në pah.

Qasja e re e PD, Berisha në krye të aksionit opozitar kundër qeverisjes “Rama”

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:06

Producenti i A2 CNN Pandi Gjata komenton protestën e djeshme të organizuar nga Partia Demokratike, dhe mesazhet politike që dolën në pah.