Qëllohet me armë zjarri ish-kryeministri i Japonisë Shinzo Abe

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:43

Qëllohet me armë zjarri ish-kryeministri i Japonisë Shinzo Abe

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:43

Ish kryeministri japonez Shinzo Abe u plagos më armë zjarri gjatë një aktiviteti elektoral dhe është në gjendje kritike për jetën. Autori I dyshuar është një ish ushtar I marinës i arrestuar nga policia. Abe, i cili është kryeministri më jetëgjatë në historinë e Japonisë, u dorëhoq në 2020 për arsye shëndetësore.

Qëllohet me armë zjarri ish-kryeministri i Japonisë Shinzo Abe

Publikuar më: 8/7/2022, ora 10:43

Ish kryeministri japonez Shinzo Abe u plagos më armë zjarri gjatë një aktiviteti elektoral dhe është në gjendje kritike për jetën. Autori I dyshuar është një ish ushtar I marinës i arrestuar nga policia. Abe, i cili është kryeministri më jetëgjatë në historinë e Japonisë, u dorëhoq në 2020 për arsye shëndetësore.