Qëndrimet e opozitës, ambasadorët e BE në zyrën e kreut demokrat Basha

Ambasadorët e vendeve të BE zhvilluan në selinë e Partisë Demokratike një takim me kryetarin Lulzim Basha.

Shembja e Teatrit Kombëtar ka shqetësuar trupin diplomatik në Tiranë, kryesisht atë të vendeve të BE-së, të cilët kanë reaguar dhe më parë mbi procedurën e ndjekur nga Bashkia e Tiranës dhe qeveria për çështjen e Teatrit Kombëtar.