“Qëndroj aty ku është sigla e PD”, Çollaku: I druhem një ndarje të plotë të partisë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 21:22

“Qëndroj aty ku është sigla e PD”, Çollaku: I druhem një ndarje të plotë të partisë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 21:22

Kreshnik Çollaku nuk e sheh aspak të mbyllur krizën brenda Partisë Demokratike. Deputeti demokrat u shpreh se në parti shumë prej kolegëve po presin vendimin e Gjykatës për statutin i cili do të qartësojë shumë gjëra, ndërsa personalisht u shpreh se do të qëndrojë atje ku është dhe sigla e PD.

“Qëndroj aty ku është sigla e PD”, Çollaku: I druhem një ndarje të plotë të partisë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 21:22

Kreshnik Çollaku nuk e sheh aspak të mbyllur krizën brenda Partisë Demokratike. Deputeti demokrat u shpreh se në parti shumë prej kolegëve po presin vendimin e Gjykatës për statutin i cili do të qartësojë shumë gjëra, ndërsa personalisht u shpreh se do të qëndrojë atje ku është dhe sigla e PD.