Qenushët dhe macet me fat në plazh, të tjerët në hotel

Publikuar më: 7/8/2022, ora 13:53

Qenushët dhe macet me fat në plazh, të tjerët në hotel

Publikuar më: 7/8/2022, ora 13:53

Familja me pushime, e së bashku edhe kafshët shtëpiake, anëtarë të pandarë të saj. Gjithmonë e më shumë shqiptarë po mbajnë qenushë dhe mace në shtëpi, e kur vjen momenti i pushimeve verore, dëshira është e madhe për t’i marrë me vete.

Qenushët dhe macet me fat në plazh, të tjerët në hotel

Publikuar më: 7/8/2022, ora 13:53

Familja me pushime, e së bashku edhe kafshët shtëpiake, anëtarë të pandarë të saj. Gjithmonë e më shumë shqiptarë po mbajnë qenushë dhe mace në shtëpi, e kur vjen momenti i pushimeve verore, dëshira është e madhe për t’i marrë me vete.