“Qepeni gojën”, Koreja e Veriut refuzon ndihmën e Jugut

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:43

“Qepeni gojën”, Koreja e Veriut refuzon ndihmën e Jugut

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:43

Koreja e Veriut i është përgjigjur ashpër dhe me ofendime ofertës së Seulit për ndihmë. Kim Jo Jong, motra e fuqishme e diktatorit Kim Jong Un, tha se presidenti i Koresë së Jugut duhet ta “qepë gojën”, pasi u shpreh i gatshëm të jepte ndihmë ekonomike në këmbim të çarmatosjes bërthamore të Penianit.

“Qepeni gojën”, Koreja e Veriut refuzon ndihmën e Jugut

Publikuar më: 19/8/2022, ora 15:43

Koreja e Veriut i është përgjigjur ashpër dhe me ofendime ofertës së Seulit për ndihmë. Kim Jo Jong, motra e fuqishme e diktatorit Kim Jong Un, tha se presidenti i Koresë së Jugut duhet ta “qepë gojën”, pasi u shpreh i gatshëm të jepte ndihmë ekonomike në këmbim të çarmatosjes bërthamore të Penianit.