Qeset plastike, Kumbaro: Më 1 korrik nis gjobitja dhe inspektimet

Publikuar më: 15/6/2022, ora 09:53

Qeset plastike, Kumbaro: Më 1 korrik nis gjobitja dhe inspektimet

Publikuar më: 15/6/2022, ora 09:53

Puna për kthimin e Vjosës në Park Kombëtar po konkretizohet. Këtë të hënë, ministria e Turizmit nënshkroi një memorandum mirëkuptimi me organizatën amerikane Patagonia, që synon ngritjen e grupeve në terren për hartimin e një plani që do të çojë në shpalljen e Vjosës “Park Kombëtar”. Ndërkohë, nga 1 Qershori u ndaluan qeset plastike të pariciklueshme. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro ishte e ftuar në Dita Jonë për të diskutuar mbi këto tema.

Qeset plastike, Kumbaro: Më 1 korrik nis gjobitja dhe inspektimet

Publikuar më: 15/6/2022, ora 09:53

Puna për kthimin e Vjosës në Park Kombëtar po konkretizohet. Këtë të hënë, ministria e Turizmit nënshkroi një memorandum mirëkuptimi me organizatën amerikane Patagonia, që synon ngritjen e grupeve në terren për hartimin e një plani që do të çojë në shpalljen e Vjosës “Park Kombëtar”. Ndërkohë, nga 1 Qershori u ndaluan qeset plastike të pariciklueshme. Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, Mirela Kumbaro ishte e ftuar në Dita Jonë për të diskutuar mbi këto tema.