Qeveria dhe Arsimi, Qiraxhi: Premtime jashtë realitetit, cilësia nuk duket në agjendën e saj

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:48

Qeveria dhe Arsimi, Qiraxhi: Premtime jashtë realitetit, cilësia nuk duket në agjendën e saj

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:48

Migen Qiraxhi nga Qëndresa Qytetare kritikon politikat e Arsimit të qeverisë, ku sipas tij 100 ditët e para të saj nuk japin shpresë për të ardhmen.

Qeveria dhe Arsimi, Qiraxhi: Premtime jashtë realitetit, cilësia nuk duket në agjendën e saj

Publikuar më: 2/12/2021, ora 22:48

Migen Qiraxhi nga Qëndresa Qytetare kritikon politikat e Arsimit të qeverisë, ku sipas tij 100 ditët e para të saj nuk japin shpresë për të ardhmen.