Qeveria e re, Rama vendos vijat e kuqe: Jo restorante e kafene gjatë punës

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:34

Qeveria e re, Rama vendos vijat e kuqe: Jo restorante e kafene gjatë punës

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:34

Qeveria Rama tre nisi zyrtarisht detyrën. 17 anëtarët e kabinetit qeveritar u betuan para presidenti Ilir Meta. Marrëdhënia ndërmjet mazhorancës dhe Presidentit të Republikës është edhe më e zymtë se sa moti i Tiranës, e cila u kamuflua nën masat anticovid ku mbajtja e maskës nuk tregoi as buzëqeshjen e as mërzinë e secilës palë.

Qeveria e re, Rama vendos vijat e kuqe: Jo restorante e kafene gjatë punës

Publikuar më: 18/9/2021, ora 14:34

Qeveria Rama tre nisi zyrtarisht detyrën. 17 anëtarët e kabinetit qeveritar u betuan para presidenti Ilir Meta. Marrëdhënia ndërmjet mazhorancës dhe Presidentit të Republikës është edhe më e zymtë se sa moti i Tiranës, e cila u kamuflua nën masat anticovid ku mbajtja e maskës nuk tregoi as buzëqeshjen e as mërzinë e secilës palë.