Qeveria harron shkollën e Treganit në Elbasan, fëmijët do të udhëtojnë 5 km

170 fëmijët e kopshtit dhe nxënës të 4 fshatrave në njësinë administrative Tregan, në bashkinë e Elbasanit do ta nisin vitin e ri shkollor jo në shkollën e tyre, por 5 km më larg në shkollën e fshatit Kuqan.