Qeveria i gjen punë ish-deputetëve, nga Shameti te Bushati, të emëruarit e rinj në administratë

Pasi rregulloi në sekretariate disa nga ministret e kabinetit “Rama 2”, qeveria po mendon dhe për kandidatët qe mbetën pa një mandate deputeti në zgjedhjet e 25 prillit.