Qeveria kërkon kursim, deputetët freskohen nga kondicionerët

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Qeveria kërkon kursim, deputetët freskohen nga kondicionerët

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Numri 800 ka qenë edhe numri i artë në debatin parlamentar ku tërësisht e zuri tema e krizës energjetike dhe masave që po merr qeveria. Akti normativ I buxhetit të shtetit që përfshinte edhe paketën e dytë sociale të miratuar ku kryesisht ra në sy fasha praj 800 kë si kufi i kursimit për shtresat e mesme dhe për të mos i prekur ato nga çmimi i rritur, në fakt u bë arenë e debateve të shumta në sallën që vijon të harxhojë kilovatë të tëra energji për të freskuar apo ndriçuar deputetët teksa flasin për mbrojtjen e konsumatorit.

Qeveria kërkon kursim, deputetët freskohen nga kondicionerët

Publikuar më: 8/9/2022, ora 21:33

Numri 800 ka qenë edhe numri i artë në debatin parlamentar ku tërësisht e zuri tema e krizës energjetike dhe masave që po merr qeveria. Akti normativ I buxhetit të shtetit që përfshinte edhe paketën e dytë sociale të miratuar ku kryesisht ra në sy fasha praj 800 kë si kufi i kursimit për shtresat e mesme dhe për të mos i prekur ato nga çmimi i rritur, në fakt u bë arenë e debateve të shumta në sallën që vijon të harxhojë kilovatë të tëra energji për të freskuar apo ndriçuar deputetët teksa flasin për mbrojtjen e konsumatorit.