Qeveria mbyll kolegjin turk, nxënësit në protestë, institucioni nis betejën ligjore

Publikuar më: 23/9/2022, ora 18:15

Qeveria mbyll kolegjin turk, nxënësit në protestë, institucioni nis betejën ligjore

Publikuar më: 23/9/2022, ora 18:15

Vendimi i qeverisë për mbylljen e kolegjit turk në Tiranë “Mehmet Akif” ka nxjerrë në protestë nxënësit e shkollës. Të rinjtë kërkojnë vijimin e mësimit, ndërsa nuk pranojnë largimin nga kjo shkollë. Gjatë protestës nxënësit kanë publikuar çmimet dhe medaljet e arit të firmosura nga kryeministri Edi Rama për nxënës të këtij Kolegji.

Qeveria mbyll kolegjin turk, nxënësit në protestë, institucioni nis betejën ligjore

Publikuar më: 23/9/2022, ora 18:15

Vendimi i qeverisë për mbylljen e kolegjit turk në Tiranë “Mehmet Akif” ka nxjerrë në protestë nxënësit e shkollës. Të rinjtë kërkojnë vijimin e mësimit, ndërsa nuk pranojnë largimin nga kjo shkollë. Gjatë protestës nxënësit kanë publikuar çmimet dhe medaljet e arit të firmosura nga kryeministri Edi Rama për nxënës të këtij Kolegji.