Qeveria merr disa vendime në prag të mbledhjes së përbashkët Shqipëri-Kosovë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 16:09

Qeveria merr disa vendime në prag të mbledhjes së përbashkët Shqipëri-Kosovë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 16:09

Këshilli i ministrave miratoi njohjen e sigurimeve shoqërore mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe lehtësimin e marrjes së lejes së qëndrimit për shtetasit e të dy vendeve. Këto vendime vijnë në kuadër të bashkëpunimit mes dy shteteve shqiptare dhe para mbledhjes së përbashkët të qeverive.

Qeveria merr disa vendime në prag të mbledhjes së përbashkët Shqipëri-Kosovë

Përditësuar më: 24/11/2021, ora 16:09

Këshilli i ministrave miratoi njohjen e sigurimeve shoqërore mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe lehtësimin e marrjes së lejes së qëndrimit për shtetasit e të dy vendeve. Këto vendime vijnë në kuadër të bashkëpunimit mes dy shteteve shqiptare dhe para mbledhjes së përbashkët të qeverive.