Qeveria miraton koncesionin e aeroportit të Kukësit – A2

Qeveria miraton koncesionin e aeroportit të Kukësit

Qeveria miraton kontratën e koncesionit për ndërtimin e aeroportit të Kukësit. Lajmi është bërë i ditur nga ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.