Qeveria miraton projektin e rrugës Thumanë-Kashar, pjesë e Korridorit Blu

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:47

Qeveria miraton projektin e rrugës Thumanë-Kashar, pjesë e Korridorit Blu

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:47

Vitin e ardhshëm do të nisë ndërtimi i aksit rrugor Thumanë Kashar, pjesë e Korridorit Blu. Qeveria ka miratuar vendimin që mundëson realizimin e kësaj vepre duke filluar nga viti i ardhshëm. “Shteti nuk investon mbi këtë kontratë. Ky aks do të investohet tërësisht mbi parimin e koncesionit, pra vepra do të transferohet në pronësi të shtetit shqiptar pas 35 vitesh”, tha ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.

Qeveria miraton projektin e rrugës Thumanë-Kashar, pjesë e Korridorit Blu

Publikuar më: 26/5/2022, ora 17:47

Vitin e ardhshëm do të nisë ndërtimi i aksit rrugor Thumanë Kashar, pjesë e Korridorit Blu. Qeveria ka miratuar vendimin që mundëson realizimin e kësaj vepre duke filluar nga viti i ardhshëm. “Shteti nuk investon mbi këtë kontratë. Ky aks do të investohet tërësisht mbi parimin e koncesionit, pra vepra do të transferohet në pronësi të shtetit shqiptar pas 35 vitesh”, tha ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku.