Qeveria paralajmëron për krizë energjetike, opozita akuzon për keqmenaxhim

Publikuar më: 15/10/2021, ora 09:55

Qeveria paralajmëron për krizë energjetike, opozita akuzon për keqmenaxhim

Publikuar më: 15/10/2021, ora 09:55

Sorina Koti, deputete e Partisë Demokratike dhe nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë, komentoi situatën në një lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN.

Qeveria paralajmëron për krizë energjetike, opozita akuzon për keqmenaxhim

Publikuar më: 15/10/2021, ora 09:55

Sorina Koti, deputete e Partisë Demokratike dhe nënkryetare e Komisionit të Ekonomisë, komentoi situatën në një lidhje direkte me “Ditari” në A2 CNN.