Qeveria publikon “planin Macron”, Kovaçevski e mbështet: Shqetësimet tona u adresuan!

Publikuar më: 1/7/2022, ora 20:25

Qeveria publikon “planin Macron”, Kovaçevski e mbështet: Shqetësimet tona u adresuan!

Publikuar më: 1/7/2022, ora 20:25

Qeveria e Maqedonisë së Veriut pranon në parim propozimin francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë, por para aprovimit do ta diskutojë atë me presidentin, opozitën dhe shoqërinë civile. Kryeministri, Dimitar Kovacevski, tha se dokumenti mbron identitetin e vendit te tij. Por opozita shprehet kundër dhe lajmëron protesta.

Qeveria publikon “planin Macron”, Kovaçevski e mbështet: Shqetësimet tona u adresuan!

Publikuar më: 1/7/2022, ora 20:25

Qeveria e Maqedonisë së Veriut pranon në parim propozimin francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë, por para aprovimit do ta diskutojë atë me presidentin, opozitën dhe shoqërinë civile. Kryeministri, Dimitar Kovacevski, tha se dokumenti mbron identitetin e vendit te tij. Por opozita shprehet kundër dhe lajmëron protesta.