Qeveria vendos rritje të rrogës në Shëndetësi dhe Arsim Parauniversitar

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:49

Qeveria vendos rritje të rrogës në Shëndetësi dhe Arsim Parauniversitar

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:49

Pas mbledhjes së ekzekutivit, ministret e Shëndetësisë dhe Arsimit kanë zyrtarizuar vendimin për rritjen me 6% të punonjësve në sektorin e shëndetësisë dhe arsimit parauniversitar. Rritja e pagës në të dyja rastet do të fillojë nga data 1 korrik, duke përfshirë më shumë se 56 mijë punonjës.

Qeveria vendos rritje të rrogës në Shëndetësi dhe Arsim Parauniversitar

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:49

Pas mbledhjes së ekzekutivit, ministret e Shëndetësisë dhe Arsimit kanë zyrtarizuar vendimin për rritjen me 6% të punonjësve në sektorin e shëndetësisë dhe arsimit parauniversitar. Rritja e pagës në të dyja rastet do të fillojë nga data 1 korrik, duke përfshirë më shumë se 56 mijë punonjës.