Qeverisja me gra, premtimi i Ramës mbetet mes spektaklit dhe vendimmarrjes së vërtetë femërore

“Arma e fundit që mendja ime ka pjellë janë gratë. Kam provuar çdo gjë, por nuk ka funksionuar, prandaj po provojmë gratë”. Qeverisjen me gratë, Edi Rama nisi ta aplikojë që në mandatin e tij të parë në 2013-n, ku 7 nga 15 ministri që qeveriseshin nga socialistët Rama ua besoi zonjave, duke promovuar Mimi Kodhelin, Lindita Nikollën, Milena Hariton, Eglantina Gjermenin, Ermonela Felajn, Milva Ekonomin dhe Mirela Kumbaron.