Qeveritë e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut mbajnë mbledhje të përbashkët, nënshkruhen 11 marrëveshje

Publikuar më: 16/9/2021, ora 17:07

Qeveritë e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut mbajnë mbledhje të përbashkët, nënshkruhen 11 marrëveshje

Publikuar më: 16/9/2021, ora 17:07

Delegacionit të qeverisë së Kosovës iu bë një pritje më nderime të larta në Maqedoni të Veriut. Mikëpritësi, kryeministri Zoran Zaev, e bëri këtë organizim për mbledhjen e parë të përbashkët të dy kabineteve. Sesioni ishte mjaft i suksesshëm: Prishtina dhe Shkupi nënshkruan 11 marrëveshje bshkëpunimi

Qeveritë e Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut mbajnë mbledhje të përbashkët, nënshkruhen 11 marrëveshje

Publikuar më: 16/9/2021, ora 17:07

Delegacionit të qeverisë së Kosovës iu bë një pritje më nderime të larta në Maqedoni të Veriut. Mikëpritësi, kryeministri Zoran Zaev, e bëri këtë organizim për mbledhjen e parë të përbashkët të dy kabineteve. Sesioni ishte mjaft i suksesshëm: Prishtina dhe Shkupi nënshkruan 11 marrëveshje bshkëpunimi